Izvor: BSC Happy
30.09.2023 u 20:18
2

„AKTUELNOSTI“: Počinje RUSKA ZIMA koja će okovati KIJEV! O ovoj TAKTICI RUSI ĆUTE, IZNENADIĆE USPAVANE UKRAJINCE!!!

584. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Slobodan Dimitrijević ističe da će započeti ruska ofanziva

Potpuno ste u pravu, zaista se priprema i ova jesen neće biti uspavljujuća. Mislim da Rusi imaju taktiku o kojoj ne govore previše. Trenutno se taktikom bavi Zelenski. Ove neuspehe u kontraofanzivi on se nada da će da ispravi. Rusi rade na svoj način, ne pričaju puno i strateški je to na najvišem niovu. Ono što bi moglo da se desi do kraja godine je ruska ofanziva. Mislim da će se iznenaditi. Rusi će verovatno krenuti ka Kijevu – kaže Dimitrijević.


Aleksandar Pavić smatra da Zapad sa Ukrajincima kao glavno oružje ima samo propagandu, a Rusi dominaciju i istinu

– Toliko ih je izginulo. Preovlađuje svest koliko se upotrebljavaju kao topovsko meso. To se vidi u razgovoru sa Ukrajincima koji su se predali. Marketing je na ukrajinskoj strani. Deo marketinga je bio da si ljude bacao u smrt, da bi mogao da prikažeš zapadnoj javnosti. „Napreduju naši“ – da li je to 2 metra, uopšte nije važno. Stoltenberg je pokazao da ima veliki problem sa istinom. Svi su se tako izlupetali i pričaju propagandu, ne činjenice. Rusi ne lažu – kaže Pavić.


Dragana Mitrović je rekla kako Rusija mora da ratuje dok ne omogući svoju potpunu bezbednost

– Ne možemo znati šta se planira. Kao što postoje oni koji predlažu pregovore, koji smatraju da su Rusi dovoljno uradili… međutim u vojnom smislu, ovo što smo čuli je jedino logično i jedino bi zaista obezbedilo da Rusija bude bezbedna. Mora da bude ovakvo stradanje, da bi njihovi potomci bili bezbedni  – zaključuje Mitrović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: Počinje RUSKA ZIMA koja će okovati KIJEV! O ovoj TAKTICI RUSI ĆUTE, IZNENADIĆE USPAVANE UKRAJINCE!!!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter