Izvor: BSC HAPPY
11.12.2023 u 22:20
0

„NIKADA SE NIJE OVOLIKO GRADILO“: Predsednik Vučić najavio obnovu teatra „Bojan Stupica“

Predsednik Vučić istakao je da se mnogo toga gradi u Beogradu, ali i da neće da priča o tome zbog kampanje.

– Ali što se tiče Narodne biblioteke tu imamo bezbroj problema. Moramo da rešimo pitanja sa SPC, pa smo rešili da idemo na ono što je bilo istorijsko nasleđe i istorijska pravda. Danas sam bio i u Stupici, koliko godina ne radi, pa sam pitao ljude kakvo je stanje sa opremom, hajde da obnovimo i to. To će biti oko 22 miliona evra, za sve to je potrebno vreme – kazao je on.

UŽIVO! PREDSEDNIK VUČIĆ U „ĆIRILICI“: Put u BRIKS nije trenutno moguća opcija za nas!

Vučić je dodao da se grade mnoge bolnice, i da je Leskovac suštinski dobio novu bolnicu.

– Od Loznice do Kikinde, svuda je nešto urađeno. KC Vojvodine je urađen. Naravno, nismo svuda stigli, to nije realno. Ali nikada se nije dešavalo da se ovoliko gradi. To nam je omogućavala ova stopa rasta. Pitaju me da li imam primedbe na ruski gas. Nemam nikakve primedbe. Mi smo sve obezbedili, imamo skoro 700 miliona kubnih metara gasa – rekao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter