Izvor: BSC Happy
30.05.2023 u 18:52
2

REAKCIJA ZA PAMĆENJE: Naša novinarka „ODBRANILA“ MIKROFON HAPPY TV VIDEO

Sjajna reakcija naše reporterke Violete Jovanović tokom jednog od uključenja iz Ankare postala je viralna na društvenim mrežama.

Naša reporterka Violeta se tokom uključenja iz Ankare našla u grupi mladića koji su slavili pobedu Redžepa Tajipa Erdogana.


Ona je pokušala da prenese euforičnu atmosferu i saopšti izborne rezultate dok su se mladići konstantno ubacivali pred kameru poušavajući da budu u centru pažnje.

JEDINI SA LICA MESTA: Čak 4 EKIPE HAPPY TV prate IZBORE U TURSKOJ

Zanimljiv trenutak nastaje kada je jedan od njih pokušao našoj novinarki da otme mikrofon, a ona je ostala dosledna svom izveštavanju, povukla mikrofon ka sebi i podviknula mu: „Ne“, na šta se momak vidno zaledio. Nakon ovoga je snimak postao viralan na društvenim mrežama!

Njena reakcija će zasiguno biti jedna od najzapamćenijih tokom novinarskih izveštavanja sa terena, ali i najoriginalnija, što je svakako i karakteristika Happy televizije.

Snimak je na društvenim mrežama za vrlo kratko vreme dostigao hiljade lajkova, čiji broj konstantno raste, a video ima više od stotinu komentara koji su dominantno pozitivni i preko 1000 šerova. Očigledno se naša Violeta, koja je inače majka troje dece, ispraksovala u vaspitavanju, što je i demonstrirala u ovoj situaciji!

Čak se i ona našalila na svoj račun podelivši tik tok video.

(UŽIVO) HAPPY TV U TURSKOJ: ERDOGAN PEVA NA AUTOBUSU, VELIKA POBEDA FOTO, VIDEO

Naša televizija je tokom izbora u Turskoj imala čak 4 ekipe na terenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “REAKCIJA ZA PAMĆENJE: Naša novinarka „ODBRANILA“ MIKROFON HAPPY TV VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter