Izvor: BSC Happy
28.05.2023 u 15:26
0

JEDINI SA LICA MESTA: Čak 4 EKIPE HAPPY TV prate IZBORE U TURSKOJ

Danas se održava drugi krug predsedničkih izbora u Turskoj. Za prvog čoveka države se bore Redžep Tajip Erdogan i Kemal Kiličdaroglu. Happy televizija je na licu mesta i jedina od televizija koja izbore prati sa čak 4 ekipe!

Pohvale velikih medija i kolega stižu sa svih strana Happy televiziji i njenim sjajnim ekipama koje se nalaze u Turskoj.

Happy TV

Svakog časa se naši reporteri uključuju, konstantno prateći i izveštavajući o atmosferi i toku izbora.

SVIM SRCEM UZ ERDOGANA: Danas u Novom Pazaru svečana podrška turskom predsedniku!

Još juče su se naše 4 ekipe uključivale prateći predizborno stanje u Turskoj, izveštavajući iz tabora predsedničkih kanidata; iz Ankare, koja je baza Kemalovih pristalica i Istanbula, kao središta Erdoganovih glasača.

Happy televiziji konstantno stižu priznanja i odavanje zahvalnosti za najverniji prenos tokom drugog kruga predsedničkih izbora. Na to smo izuzetno ponosni, ali ne i iznenađeni upravo zbog toga što milionski auditorijum ima poverenje u našu najgledaniju televiziju dugi niz godina, koje i sada opravdavamo!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter