Izvor: BSC Happy
28.05.2023 u 22:35
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: PROTERIVANJE SRBA OSNOV KURTIJEVE POLITIKE, DAČIĆ – META SPECIJALNOG RATA

Probudite se uz najgledanije jutro u Srbiji, sa najaktuelnijim temama i dobro poznatim licima!

Od 6 časova PRELISTAVANJE započinjemo sa Nebojšom Obrkneževim i Rajkom Kapelanom, Centar za društvenu stabilnost i prof. dr Borisom Bratinom, Filozofski fakultet u Prištini.


U 7 časova nam se u studiju pridružuju Nemanja Zavišić iz Centra za društvenu stabilnost i Aleksandar Šešelj iz Srpske radikalne stranke, dok će nam se preko Skajpa pridružiti i Vlastimir Vidić, politikolog, koji će nam reći kako nemački mediji govorre o događaju na KiM. Tema SRBIJA NADE.


U nastavku emisije gošća Danijela Vujičić, koordinator upravljačkog tima za uspostavljanje ZSO, Veljko Odalović, predsednik Komisije za nestala lica i Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji. Sa njima ćemo razgovarati o ODUZIMANJEM OPŠTINA KURTI PRECRTAO ZSO.


U 9 očekujemo uključenje naših Ognjena Medića iz Ankare, Violete Jovanović iz Istanbula, Krune Une Mitrović i Marije Janković.


DAČIĆ – META SPECIJALNOG RATA i DAN SRPSKE DIPLOMATIJE, teme su u nastavku najgledanijeg jutra, sa Ivicom Dačićem, ministrom spoljnih poslova.


Od 10 iz Turske ponovo naši reporteri; Ognjen Medić iz Ankare i Kruna Una Mitrović iz Istanbula.


Gost Predrag Rajić, specijalni savetnik potpredsednika Vlade Srbije će nam par minuta nakon uključenja naših reportera govoriti o temi MILOŠ VUČEVIĆ NA ČELU SNS-a.


PROTERIVANJE SRBA OSNOV KURTIJEVE POLITIKE sa istoričarem Nemanjom Devićem, a preko Skajpa će nam se nešto kasnije pridružiti Željko Šajn, dopisnik Politike iz Severne Makedonije, koji se trenutno nalazi u Albaniji, a koji će nam reći kako albanski mediji govore o događajima na KiM.


Od 11 Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori na temu U SUSRET PARLAMENTARNIM IZBORIMA U CRNOJ GORI.


U 11.20 Kruna Una Mitrović, Marija Janković, Ognjen Medić i Violeta Jovanović će nam se javiti iz Turske


Budite uz Happy TV!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter