Izvor:
29.08.2019 u 08:29
0

OTMIČARI MAŠE PRENKOVIĆ: Troje francuskih državljana osuđeni za otmicu!

Troje francuskih državljana, koji su u Srbiji osuđeni na ukupno 26 godina zatvora zbog otmice male Maše Prenković iz majčinih ruku 11. marta 2015, služe kazne u sprskim zatvorima. Međutim, traže da idu u Francusku da služe kaznu. Oni su preko srpskog Ministarstva pravde podneli zahteve za transfer – za služenje ostatka kazni u Francuskoj, a odgovor te države se čeka.

Sebastijan Branšu, koji je osuđen na 11 godina zatvora, služi kaznu u KPZ Sremska Mitrovica, jedinom zatvoru u Srbiji u kojem kaznu mogu da izdržavaju muškarci, strani državljani. On je zahtev za transfer podneo u maju. Njegova supruga Gorin Aleksis Sandrin Branšu i njena ćerka iz prvog braka Emerin Ulije Kristel kazne od devet i sedam godina zatvora služe u ženskom zatvoru u Požarevcu, a molbe za transfer u Francusku su podnele u januaru.

Svo troje su uhapšeni u pokušaju bekstva sa detetom, na dan otmice 11. marta 2015-te, od kada su bili u pritvoru koji im se uračunava u kaznu. A da bi do njihovog transfera došlo, potrebno je da Francuska prihvati presudu našeg sudstva.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter