Izvor: BSC Happy
15.01.2024 u 20:00
1

POČELE SU „AKTUELNOSTI“: Šta je zaista pobeda Rusije?

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini i sukoba Izraela i Palestine, koji svakoga dana dobijaju neke nove obrise. Ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvaženi stručnjaci čije opservacije nude širu sliku ove ratne tematike.

691. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 101. dan RATA U IZRAELU

O tome šta je zaista pobeda Rusije pričamo večeras sa gostime:

Miroslav Stojanović, novinar

Dragoljub Kojčić, politički filozof

Aleksandar Mihailović, pukovnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POČELE SU „AKTUELNOSTI“: Šta je zaista pobeda Rusije?”

  1. Pobeda Rusije je da uništi sve psihopate koji ih mrze jer mrzitelji su spremni da je unište i Rusiju i narod u Rusiji , zato Rusija , jer su se mrzitelji namnožili ako treba i pola sveta neka uništi , to im je zadatak jer se samo tako mogu odbraniti od po definiji to ne bi mogle biti smao spihopate koji mrze na prazno, ti uma svega i svačega od lopova, mržnje, patologije svake vrste , zašto bi se širili i umnožavali takvi , takvi mrzitelji Rusa i ne samo Rusa bilo koga .
    Ako bi se uspostavilo neko pravo na svetskom nivou po tom pitanju gde ne bi mrzitelji i patološki tipovi i takve države mogli da haraju i rade šta hoće i nikome da ne odgovaraju onda možda, možda, možda, mogu i da stanu Rusi , ali prvo sve proveriti da li to pravo po tom pitanju funkcioniše, kako funkcioniše i kakve su kazne za takve pojedince, države, političare , koji potpiruju tako nešto i što je jako bitno vreme za koje se kazna mora sprovesti .
    Živo narod i političari koji mržnju nemaju u svojoj duši ali se moraju suprotstaviti patologiji .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter