Izvor: BSC Happy
22.03.2024 u 20:09
3

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Ekskluzivni snimci TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI

Nepoznati napadači upali su u prizemlje hale „Krokus Siti“ u Moskvi i otvorili vatru iz automatskog oružja po ljudima koji su došli na koncert grupe „Piknik“.

Nakon toga su „bacili granatu ili zapaljivu bombu, što je izazvalo požar“, preneo je dopisnik „RIA Novosti“.

Prema dosadašnjim procenama ima na destine mrtvih i ranjenih, a uznemirijući snimak terorista koji pucaju u civile iz velike blizine ste ekskluzivno mogli videti u večerašnjoj emisiji „Aktuelnosti“.

Političar Aleksandar Šešelj komentarisao je da su upozorenja o ovom napadu još pre desetak dana stajala na zvaničnom sajtu Bele kuće.

-U saopštenju na zvaničnom sajtu američke ambasade stoji eksplicitno da se očekuju terortsički napadi na svim mestima gde ima velikih okupljanja, uključujući i koncerte. To je veoma indikativno, jer znamo istorijat svih terorističkih organizacija i to da je iza njih uvek stajala Amerika počev od UČK, Alkaide, Islamske država… sve je to formirala Amerika kada je njima to odgovaralo- rekao je Šešelj.

Pukovnik Milan Jolović Legenda istakao je da se radi o dobro osmišljenom i organizovanom terorističkom napadu.

-Terorizam je globalni problem celog sveta protiv koga je teško naći lek. Rusi imaju iskustva sa terorizmom, i oni su jedna od najajčih sila na zemaljskoj kugli koji imaju dobro razrađenu borbu protiv terorizma. Tu obaveštajne službe odigravaju glavnu ulogu, one treba da otkriju ili predvide da li će se desiti neki teroristički napad. Ovde se vidi da je dobro pripremljena akcija, jer obaveštajna služba nije otkrila njihiovu nameru, zato su trebali da razviju mere bezbednosti u celom gradu, ili celoj Rusiji – poručio je Jolović.

Advokat Vladan Glišić odgovorio je na pitanje ko u ovom trenutku  ima nejveći interes od ovog terorističkog napada.

– Rusija ne bi imala unutrašnje jedinstvo da nije bila spremna na žrtve, svaki ozbiljan rat koji mobiliše celo društvo podrazumeva da će biti i žrtava. Ne zaboravite da je ogromna zemlja i ogromna izloženost, kakvu god da vi imate obaveštajnu strukturu ne možete zaštiti sva mesta i sve gradove. Suštinsko je pitanje ko je taj koji ima interes ovo da uradi? Rusija u ovom trenutku ne ratuje ni sa jednom zemljom sem sa Ukrajinom. Rusija u ovom tremnutku ratuje sa političkim Zapadom, a politički Zapad je preko svojih ambasada najavio ovaj događa – rekao je Glišić.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Ekskluzivni snimci TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI”

  1. Zna se ko je to uradio, oni koje je naviše zabolelo što je gadjana infrastruktura u Kijevu a pri tome to nisu oni na koje su svi pomislili, to su „igrači “ sa strane možda su samo izvršioci „domaći“ a možda i nisu .
    Divna emisija sa pametnim gostima, nisam ja niko i ništa da ocenjujem nešto, najobičniji sam gledalac ali jednostavno srcu prija kada vidi i sluša divne i pametne ljude.
    Rusija, pa zaista ovi ne znaju sa kim imaju posla ali za razliku od njih Rusi znaju sa kim imaju posla ali bolećivost Pravoslavne duše ih još drži, a možda tako i treba sve do jednog dana.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter