Izvor: HAPPYBSC
27.08.2023 u 17:25
2

SERIJA SRCE MAFIJE : Priča koja se prati u DAHU – PRIKOVAĆE VAS UZ MALE EKRANE- VEČERAS OKO 21H SAMO NA HAPPY TV

VIKENDOM SAMO NA HAPPYTV OD 21:00 

Dok smo upoznavali likove serije, dosta je toga bilo bazirano i na privatnim razmiricama glavnih junaka . Od ove nedelje “Srce mafije“ će poprimiti nove obrise i više će zakoračiti u svet podzemlja. Nagovešteno je to pojavljivanjem dobro poznatih likova iz  takođe popularne serije u Turskoj “Doline vukova“ Abdulheja i Şahin age, a nešto kasnije će im se pridružiti i Memati, lik kojeg gledaoci u reaginu takođe pamte.

NOVA TRUSKA SERIJA „SRCE MAFIJE“ PARALIŠE: Najuzbudljivija drama samo na HAPPY TV

Fanovi serije koja je obeležila prošu deceniju u Turskoj ponovno će doći na svoje i to u ovoj seriji koja se emituje eksluzvno samona HAPPY TV. Fenomen je ponovno „upalio“, pa tako i nova serija Raci Sasmaza ima vrtoglav uspeh u Turskoj. Glavni glumac Oktay Kaynarca to obajašnjava ovako: “Raci je napisao opet sjajan scenario a savršen je u tim poluakcionim scenama. Toliko je sve to uvjerljivo da publika gleda u dahu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SERIJA SRCE MAFIJE : Priča koja se prati u DAHU – PRIKOVAĆE VAS UZ MALE EKRANE- VEČERAS OKO 21H SAMO NA HAPPY TV”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter