Izvor: BSC Happy
23.08.2023 u 11:40
0

ŠEŠELJ POSLAO OŠTRU PORUKU ZELENSKOM I PONOVO „ZAPALIO“ SVE: „Ako PRIZNAŠ KOSOVO ovo sledi…“ – EKSKLUZIVNO za BSC HAPPY PORTAL

Za BSC Happy portal govori prof. dr Vojislav Šešelj - lider Srpske radikalne stranke.

Volodimir Zelenski je tvrdio kako neće priznati nezavisno Kosovo, a nakon pritiska Viole fon Kramon, promenio je priču. Koju biste imali poruku za ukrajinskog predsednika? 

– Video sam tu izjavu Viole fon Kramon i sada je interesantno kako će postupiti Zelenski, jer on je mogao u Atini malo komotnije da se ponaša, sastao se sa Vučićem, pretpostavljam na insistiranje stranih sila. Sastanak je bio uglavnom kurtoazan. Šta će on uraditi? Iako prizna Kosovo nije to za nas tragično, nije to za nas neki problem u stvari. Lišiće nas obaveze da u državnoj politici na bilo koji način branimo Ukrajinu. Što se mene lično tiče ja sam u startu protiv, ja sam podržavalac ruske specijalne operacije iz dna duše, želim da Rusi oslobode celu Ukrajinu. Ne računam da je on neka čvrsta ličnost, on je instrument zapadnih sila – rekao je Vojislav Šešelj u delu izlaganja za BSC Happy portal.

Ostatak u videu u prilogu:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter