Izvor: BSC HAPPY
22.08.2023 u 14:53
1

KRŠTENJE OD MILION EVRA ODUŠEVILO REGION: Trbušne plesačice zabavljale goste, zlatne krune, novčanice letele na sve strane… (VIDEO)

Još jedno veselje za pamćenje nije prošlo bez Happy televizije. O krštenju od milion evra priča ceo region.

Ovo nezaboravno slavlje organizovali su baba i deda unukama, a suma novca koja je izdvojena za istu je vrtoglava, budući da se radio o milion evra.

Na radost gostiju, slavlje je počelo sa trbušnim plesačicama…

Sala je bila ukrašena zlatno-belim detaljima, a domaćini su se pobrinuli i da niko ne ode gladan sa proslave, pa je bilo raznovrsnog pića kao i hrane.

Tog dana mogli ste da pijete bukvalno šta god poželite – rekao je voditelj Uroš Božić.

OVAKO PUTINA NIKO NIJE BRANIO! Pogledajte sta je uradila u uživo programu Hepi televizije! NEVEROVATNO! (VIDEO)

Domaćini su sijali u belom, a prvi kumovi koji su stigli iz Brazila dočekani su vatrometom, što je bio slučaj i sa drugim kumovima koji su doneli prase i tortu.

Muzika je zabavljala goste do kasno u noć, a veselju je svoj pečat dala i glavna bugarska zvezda Julija Bikova.

Domaćini naravno nisu žalili novca, pa su novčanice letele na sve strane.

Pogledajte:

@bozic.uros Krštenje koje se pamti 💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #svadba #narodnamuzika ♬ original sound – bozicuros

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KRŠTENJE OD MILION EVRA ODUŠEVILO REGION: Trbušne plesačice zabavljale goste, zlatne krune, novčanice letele na sve strane… (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter