Izvor: BSC HAPPY
10.03.2023 u 17:09
1

„VIKEND JUTRO“ na TV HAPPY: „Gde je Srbija na geopolitičkoj karti sveta?“, „Žensko zadrugarstvo“, „Da li treba da se okrenemo nuklearnim centralama“

„VIKEND JUTRO“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove subote to su: Uroš Nikolić -politikolog. Milana Vuković -Centar za društvenu stabilnost i Perko Matović– politikolog.

O učestalom vršnjačkom nasilju u škola govoriće gosti: Biljana Grbović– savetnica za roditelje, Darko Eger– direktor OŠ rukovodilac aktiva direktora Novi Beograd, Anita Gvero– tim za sprečavanje nasilja, zlostavljanja i diskriminacije iz OŠ „Kneginja Milica“.

„Žene u polju, žene na njivi, žena koja vozi traktor, žena sa stokom“ tema je za Dijanu Đorđević-novinarka, dr Miru Milenković– direktorka Instituta za zemljište i Draganu Marković– žensko zadrugarstvo.

„Gde je Srbija na geopolitičkoj karti sveta?“ reći će nam prof. dr Goran Puzić, Luka Kastratović– general, Filip Radojčić– novinar i Skype uključenje Dževad Galijašević– ekspert za bezbednost.

„Nemoć srpske opozicije“ tema je za Dragana Markovića Palmu– Jedinstvena Srbija.

„Kosovo se ozbiljno naoružava“ tema je za Darka Obradovića-Centar za stratešku analizu i Petra Vojinovića– urednik portala „Tango Six“.

„Da li će Milo opet posegnuti za aferom?“ reći će nam Bratislav Dikić– general i Milan Stevanović -ekspert izbornih kampanja.

„Da li Srbija treba da se okrene nuklearnim centralama?“ kazaće nam Slavko Dimović – Institut Vinča i Biljana Obradović Šahrimanjan– Centar za strateške analize.

Za kraj emisije tema iz medicine. Završen je kongres kardiohirurga. Tim povodom u goste će nam doći prof. dr Nebojša Tasić.

Probudite se uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„VIKEND JUTRO“ na TV HAPPY: „Gde je Srbija na geopolitičkoj karti sveta?“, „Žensko zadrugarstvo“, „Da li treba da se okrenemo nuklearnim centralama“”

  1. Aleksandra stajling ti je užas, najbolje bi bilo da si došla skroz naga, ljepše bih izgledala, imaš li ti u opšte ogledalo u kući?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter