Izvor:
25.11.2019 u 22:47
0

VUČIĆ U „ĆIRILICI“: Samo dva mafijaška ubistva bila u Beogradu u 2019!

– Samo dva mafijaška ubistva su se dogodila u Beogradu od početka godine – izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodajući da to skoro niko neće priznati, jer su ljudi navikli na "mantre" i misle da je taj broj mnogo veći, kao i da je sve loše u mnogim oblastima, iako podaci govore suprotno.

Vučić je gostujući na našoj televiziji napomenuo da je Beograd jedan od najvećih gradova u Evropi i da su se ipak od 1. januara do 25. novembra dogodila samo dva ubistva, jedno u slučaju Čaba Dera i drugo kada je ubijen Ljubomir Marković.

– U kome gradu u Evropi imate manji broj ubistava u tako velikom gradu kao što je Beograd, kada je to bilo – zapitao je Vučić i dodao da će retko ko to priznati jer kod nas postoji "mantra" – da je sve loše.

Vučić, takođe, kaže da je isto kada je reč o cenama nekog proizvoda ili kada je reč o struji, koja je kod nas jeftinija nego u Severnoj Makedoniji i čak pet puta jeftinija nego u Nemačkoj ili sedam puta niža nego u Danskoj.

happytv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter