Izvor:
04.10.2019 u 08:56
0

ZORAN ĐORĐEVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Sajam „Jednaki“ drugi put na Beogradskom sajmu! (VIDEO)

Drugi put će se održati sajam "Jednaki", on se nalazi u hali gde jednostavno morate da prođete, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Drugi put se održava sajam "Jednaki", on se nalazi u hali gde jednostavno morate da prođete tamo. Mi želimo da pomognemo osobama sa invaliditetom, kada je u pitanju njihov problem. Ranije su najčešće bile neke radionice, seminari i onda smo mi odlučili da prepustimo savezima i udruženjima i da to ne budu samo seminari, oni napišu projekat i dobiju sredstava za za projekte – poručio je Đorđević u jutarnjem programu Hepi televizije.

Jesenje zasedanje parlamenta je počelo, s tim u vezi, ministar je izjavio da njegovo ministarstvo pokušava da svaki zakon prođe javnu raspravu i da će jedan od gradova u kojima će se održati javna rasprava i Novi Pazar.

Ministarstvo se zalaže za veću inkluziju Roma, podstičemo da deca idu u školu, to smo videli na primeru Portugala da funkcioniše. Posle martovske dodele 30 automobila za mobilne timove za inkluziju Roma, pred nama je još jedno uručenje koje će olakšati rad ljudima koji se staraju o boljem životu Roma – zaključio je Đorđević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter