Izvor:
03.02.2019 u 12:27
0

ZORAN NOVAKOVIĆ U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: „Mi smo najveći proizvođači metle u Selenči“!

U emisiji "Prelo u našem sokaku" sa poznatim voditeljskim parom Bojanom Ristivojević i Urošem Davidovićem, i nezaboravan kutak Nade Blam, koji se brinu za naše gledaoce, ugostili smo predsednika Skupštine opštine Bač.

Šta biste nam još rekli o Baču?

– U našoj opštini zastupljeno više od 20 nacionalnosti. Mi finansiramo kulturno umetnička društva ne samo poljoprivrednike, finansije su jednako raspoređene da svi žitelji budu zadovoljni. Što se industrije tiče, mi smo najpoznatiji po proizvodnji metle u Selenči, mi smo u Srbiji najveći izvoznici imamo oko 20 metlara, nekoliko u Baču i drugim naseljenim mestima. Radimo na otvaranju nove industrijske zone pored postojeće, skoro je popunjena ali je u pitanju manji pogoni sa dvadeset, trideset radnika, jedini način da se ljudi uposle ko se ne bavi proizvodnjom ili poljoprivredom – rekao je Zoran Novaković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter