Izvor: Blic
07.12.2023 u 13:41
0

ANICA PROGOVORILA O VEZI SA RISTOVSKIM: Mnogi je osuđuju, a ona se sada oglasila i svima zapušila usta

Devojka Lazara Ristovskog poslednjih mesec, dva susreće se sa različitim oblicima osude što joj, izgleda, ne smeta mnogo.

Uvek nasmejana, vredna, inteligentna i empatična ona preko Instagrama gotovo svakodnevno šalje pozitivnu poruku svima koji su različiti, drugačiji po bilo kom osnovu.

Za one koji, poput nje, vole starije partnere, ima posebne reči koje se uglavnom svode na to da je ljubav ta koja pobeđuje i da je sve ostalo manje važno.

Svi su verovali da su snažne emocije ono što nju i kolegu veže, međutim, ispostavilo se da je njihov odnos daleko slojevitiji.

Šaljivim postom devojka Lazara Ristovskog objasnila je da je ljubav sa 39 godina starijim partnerom zapravo želja mlade osobe da se skrasi, otpočne život pod istim krovom.

„Ako želite da budete srećni, pronađite staru ženu od 1990. do 1999. i smirite se. Ti ljudi su umorni“, podelila je Anica sa „instagramerima“. Ispod je napisala: „Smešno i pomalo istinito“.

Kako vam se dopada Aničin savet i šta mislite kakva je reakcija bivše glumčeve supruge Danice Ristovski bila na ovo ako se uzme u obzir da ju je Lazar zbog mlađe izbacio iz života i iz porodičnog projekta.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter