Izvor: blic.rs
09.08.2023 u 10:09
0

LEPE VESTI IZ GRČKE: Porodica iz Jagodine za kojom se tragalo dobro, evo razloga što se nisu javili

Porodica iz Jagodine koja je nestala na putu za Grčku i za kojom se od juče traga je dobro. Oni su živi i zdravi, prvo se dete se javilo baki, a zatim i roditelji. Porodica se nalazi na Tasosu, polomio im se ekran na telefonu na kome koriste vajber, pa zato nisu bili u mogućnosti da se jave, rekao je Cipe Mile

 

– Dete se javila da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji ovde u Grčkoj. Kada se čujemo i sa roditeljima, javićemo nove informacije – piše na grupi Grčka Info.

Potvrda da su dobro stigla je i od brata žene. Tačno je, nađeni su, javili su se mojoj mami, nisu meni. Rekli su da su imali problem s telefonom. Hvala svima sto su pomogli – kaže on.

Podsetimo, porodica iz Jagodine krenula je sa dve ćerkice na odmor u nedelju uveče, 6. avgusta. Granicu sa Makedonijom su prešli najverovatnije nešto posle 22 sata 6. avgusta, a grčku granicu 7. avgusta u 00.30 sati. Poslednji poziv koji su uputili najbližima usledio je oko 22.30 sati u nedelju, kada su bili kod Preševa, blizu granice s Makedonijom i nisu se javljali sve do danas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter