Izvor: BSC HAPPY
23.04.2023 u 20:35
0

Partizanu bridi i drugi obraz! Novi šamar Čukaričkog gasi nade crno-belima za Ligu šampiona

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana od 18 časova i 30 minuta igraju utakmicu 31. kola Superlige Srbije, odnosno prve runde plej-ofa, a tog ovog duela možete uživo da pratite putem bloga BSC HAPPY

ČUKARIČKI – PARTIZAN 1:0

Sastavi:

Čukarički: Belić, Rogan, Pankov, Drezgić, Tošić, Docić, Kovač, Ivanović, Tomović, Lučić, Badamosi

Partizan: Stevanović, Filipović, Marković, Vujačić, Urošević, Belić, Kolorado, Dijabate, Pantić, Menig, Rikardo

Kraj utakmice.

86.minut – Stativa Rikarda! Živković je odlično centrirao sa desnog krila, a najbolji strelac Partizana sa pet metara pogađa okvir gola. U nastavku akcije pokušao je Baždar, čiji je udarac odbranio Belić.

83.minut – Adžić dobija žuti karton nakon starta sa dve noge na Dijabateu.

81.minut – Šansa za Uroševića nakon prekida Natha. Izraelac je iz slobodnog udarca sa levog boka lepo pronašao beka Partizana u šesnaestercu, a ovaj je iz prve uhvatio volej koji odlazi preko gola.

70.minut – Nova izmena u Partizanu. Izvukao je Duljaj i drugog zadnjeg veznog – Kristijana Belića i na teren poslao mladog napadača Sameda Baždara.

63.minut – Izmena u Partizanu. Natho je u igri umesto Kolorada.

60.minut – Partizan ima inicijativu, ali ne i rešenje za odbranu Čukaričkog koja bez većih problema zaustavlja goste pred svojim šesnaestercem.

58.minut – Javna opomena sada i za Tomovića, koji je sa leđa za ruku vukao Danila Pantića.

56-minut – Žuti karton u redovima Partizana dobio je Vujačić i to zbog prekršaja nad Tomovoićem.

52.minut – Pokušao je sada Rikardo udarcem sa distance, ali je lopta pravo išla u golmana Čukaričkog. Partizan ofanzivan na početku drugog poluvremna.

49.minut – Prvu veliku šansu u nastavku imao je Partizan preko Danila Pantića! Kvinsi Menig je lepo povukao napad crno-belih, a zatim proigrao Rikarda koji je nešto lošije produžio loptu do Dijabatea. Iako je otišao previše u stranu, Malijac je uspeo da kreira opasnost pred golom domaćina i proigrao Pantića u šesnaestercu, a vezista gostujućeg tima je tukao snažno ali malo preko gola.

Kraj poluvremena.

43.minut – Dijabate je propustio veliku priliku da donese izjednačenje Partizanu! Pankov je loše procenio let lopte i omogućio Malijcu da se nađe u izglednoj prilici, ali je usledila loša završnica ofanzivca crno-belih.

42.minut – GOOOL 1:0 – Marko Dodić! Vezista Čukaričkog je na sjajan način izveo slobodan udarac sa skoro 40 metara i iskoristio loše postavljanje Stevanovića da smesti loptu uz bližu stativu!

39.minut – Žuti karton u redovima Čukaričkog dobija Docić, zbog prekršaja nad Dijabateom na sredini terena.

38.minut – Umalo je greška Nemanje Stevanovića skupo koštala crno-bele! Golman Partizana je u svom šesnaestercu nešto jače dodao loptu Markoviću nakon čega je loptu ukrao Lučić, ali se štoper gostiju ipak dobro postavio i sprečio možda i vođstvo rivala.

34.minut – Nakon igranja rukom igrača Čukaričkog imao je Partizan slobodan udarac sa oko 30 metara, ali je Urošević tukao preko gola.

30.minut – Belić je oprobao udarac sa distance, ali je njegov prezimenjak na golu Čukaričkog bio dobro postavljen.

24.minut – Vujačić je morao van igre, pošto ga je nehotice po šaci nagazio Badamosi. Štoper Partizana se nakon duela sa napadačem domaćina našao na zemlji, nakon čega ga je ovaj slučajno nagazio. Ipak, ubrzo se crnogorski štoper vratio u igru.

17.minut – Partizan je malo odlučnije sada izašao na polovinu Čukaričkog, ali za sada nema opasnosti pred golom domaćina.

13.minut – Nešto sporiji početak utakmice na Banovom brdu, gde nakon one situacije u kaznenom prostoru Partizana nije bilo uzbuđenja. Ipak, u uvodnim minutima bolji utisak je ostavio domaćin.

6.minut – U kaznenom prostoru Partizana u duelu su se našli Filipović i Lučić, a nakon pada ofanzivca domaćina sudija Ostraćanin je pokazao na belu tačku, ali je posle pregleda VAR-a promenio odluku i utakmica je nastavljena spuštanjem lopte.

1.minut – Utakmica je počela.

Uoči utakmice

Drugi put u četiri dana Čukarički i Partizan će odmeriti snage, a duel u okviru prvog kola plej-ofa mogao bi već sada da bude ključan kada je u pitanju trka za drugo mesto.

Crno-beli su već na minus pet u odnosu na sastav sa Banovog brda i TSC, koji je u okviru ove runde poražen od Crvene zvezde, pa bi eventualno novo prosipanje bodova Partizana dodano otežalo poziciju četvrtoplasirane ekipe na tabeli. Sa druge strane, tim Dušana Kerkeza bi u slučaju da izbori makar remi ili slavi, mogao da se osami na drugom mestu nacionalnog prvenstva, pred poslednjih šest utakmica u sezoni.

Domaćin je pobedom u poslednjem kolu ligaškog dela obezbedio treće mesto, a na taj način i to da se ova utakmica igra na stadionu na Brdu. I to nije sve, u slučaju da ova dva tima završe sezonu sa istim brojem bodova, Čukarički će imati prednost baš zbog toga što je u prvoj fazi bio bolje plasiran. Zbog toga je značaj duela igranog sredinom ove sedmice bio veliki, a belo-crni su nastavili da sjajno igraju na svom terenu, pošto im je to bio šesti trijumf u nizu. Heroj ovog poslednjeg bio je Đorđe Ivanović, bivši fudbaler Partizana, koji je postigao jedini pogodak, ali i bio konstantna opasnost po poslednju liniju Duljajevog tima.

I sam nastavak tog duela, koji je prekinut zbog haosa navijača Parnog valjka, a onda uz dosta neizvesnoti ipak odigran, protekao je sa mnogo nervoze. Sve je kulminiralo na kraju, kada je došlo do konflikta među igračima dva tima, ali sve ono što se zbivalo na tim duelima gosti će morati da što pre zaborave, kako bi pokušali da pronađu izlaz iz krize jer su na poslednje četiri utakmice, tri puta bili poraženi. Da njegova ekipa više nema pravo na kiks, svestan je i šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter