Izvor: BSC HAPPY
23.04.2023 u 20:53
0

SKANDAL POTRESA OSTRVO! Barnli NAMEŠTAO UTAKMICE!? Pokrenuta ISTRAGA protiv povratnika u PREMIJER LIGU!

Engleska fudbalska liga pokrenula je istragu protiv Barnlija zbog sumnje da je remi sa Redingom namešten.

Osigurao je Barnli povratak u Premijer ligu nakon jedne sezone, ali bi velikan sa Turf Mura mogao da se nađe u ogromnom problemu. Britanski mediji plasirali su informaciju da je protiv Barnlija pokrenuta istraga zbog sumnje da je meč protiv Redinga koji je završen bez golova namešten!

Barnli je uveliko obezbedio plasman u Premijer ligu, ali sada je suočen sa ozbiljnom optužbom i potencijalnim oduzimanjem bodova. Sporna utakmice završena je bez golova čime je Reding sačuvao šanse za opstanak u Čempionšipu. Budući da je očekivana velika pobeda Barnlija, EFL rešio je da pokrene istragu.

Navodno, sumnja se da je Barnli odmarao ključne igrače baš protiv Redinga sedam dana nakon što su izborili plasman u Premijer ligu. Trener Vensan Kompani na teren je poslao rezervni tim i napravio čak šest promena u startnoj postavi.

EFL je pisanim putem obavestila Barnli o pokretanju istrage uz konstataciju da bi kazna mogla da bude oduzimanje bodova ukoliko se ove sumnje i dokažu. Visina kazne još uvek nije poznata, ali je izvesno da bi četa Vensana Kompanija mogla da zakomplikuje svoj status u Čempionšipu.

Na odgovor iz Barnlija se nije dugo čekalo, ali sa Turf Mura navode da su izmene morali da naprave zbog gustog rasporeda u Čempionšipu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter