Izvor: BSC HAPPY
23.04.2023 u 19:32
0

AJAKS OSTAJE BEZ KAPITENA? Tadićeve reči sve govore!

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić prokomentarisao je navode pojedinh holandskih medija da bi na kraju sezone mogao da napusti ekipu iz Amsterdama.

– Došao sam ovde da bih osvajao trofeje. Stvarno nam je neophodan dobar plan za jak Ajaks. Projekat mora da bude ispravan. Fizički se osećam jako dobro, a to je najvažnija stvar. Uvek igram da pomognem svom timu. Videćemo šta će da se desi, fudbal je nepredvidljiv i nikad ne znate – rekao je Tadić.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije smatra da je glavni krivac za ove loše rezultate Ajaksa organizacija kluba.

– Devet prvotimaca je otišlo prošlog leta, ukupno 15 igrača. To je previše. Ne samo da se puno toga promenilo u klubu, nego sam i ja sam često menjao pozicije. Nije bilo nikakvih automatizama u našoj igri. Toga je bilo previše u poslednjih nekoliko meseci. Sada igram uglavnom na istoj poziciji, kao napadač. I naravno, to se odrazilo na moju statistiku. Moram da dajem konstantno golove, donosim asistencije i stvaram šanse. To sam radio tokom cele karijere. Naravno, ne odigra se svaka utakmica dobro, ali mnogo zavisi od celog tima. Što je bolja ekipa, lakše mi je – objasnio je kapiten Kopljanika.

Tadić je dodao da ima dobar odnos sa aktuelnim trenerom Ajaksa Džonom Heitingom:

– Dobro se razumem sa Džonom, radi dobar posao. On je pravi Ajaksov čovek, bio je igrač ovde i zna DNK kluba. Za sada je uradio veoma pozitivne stvari.

Monca ŠOKIRALA Fjorentinu posle preokreta: Viola briljirala, pa sve prosula – Srbi zakasnili da ugase požar
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter