Izvor: BSC HAPPY
23.04.2023 u 17:38
0

Monca ŠOKIRALA Fjorentinu posle preokreta: Viola briljirala, pa sve prosula – Srbi zakasnili da ugase požar

Fudbaleri Udinezea su na krilima novopoečenog srpskog reprezentativca Lazara Samardžića pobedili Kremoneze sa 3:0 i verovatno ga poslali u Seriju B. U istom terminu Monca je posle preokreta sa 3:2 pobedila Fjorentinu.

Samardžić je u prvom poluvremenu upisao gol i asistenciju, a već u drugom minutu se na sjajan način upisao u strelce.

U 27. minutu asistirao je Peresu koji je povisio na 2:0, dok je već u 36. minutu Ajzak Sakses povisio na nedostižnih 3:0.

Do kraja je Kremoneze bio potpuno nemoćan u namerama da napadne i barem dođe do utešnog pogotka.

Moglo je čak biti i ubedljivije da su igrači Udinezea pokazali veću ozbiljnost u završnici napada.

U drugoj utakmici ovog termina bilo je uzbudljivije. Fjorentina je na gostovanju u Monci posle samo 13 minuta Kuamea i Saponare došla do 2:0 i delovalo je da se tu neće zaustaviti, već će do poluvremena pokušati da otkloni sve dileme.

Međutim, žilava Monca je već u 26. minutu smanjila na 2:1 prek Biragija, da bi Dani Mota u poznoj nadoknadi vremena poravnao rezultat.

Monca je u 58. minutu došla do celog plena i šokirala Fjorentinu. Strelac je bio Pesina.

Od srpskih reprezentativaca Milenković je dobio priliku od početka, dok su Jović i Terzić dobili šansu tek u 71. odnosno 80. minutu, što je bilo nedovoljno da nešto značajno promene u igri Fjorentine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter