Izvor: Kurir.rs
08.05.2023 u 21:23
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: „Na najbrutalniji način igraju se osećanjima ljudi…“

Široki auditorijum je večeras uz Hepi televiziju i predsednika Vučića...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom večerašnjeg medijskog istupanja u emisiji „Ćirilica“ na Happy televiziji pokazaće veoma opasan spot sa Jutjuba za koji se smatra da je bio inspiracija dečaku K.K  da počini stravičan masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, ali će se i veoma koncizno osvrnuti na najstrože mere koje će se zakonski implementirati u rekordnom roku povodom stravičnih događaja koji su nas zatekli kao naciju.

Danas su održane demonstracije, najveći glasnogovornik tih ideja je bio Milovan Brkić, blizak saradnik organizatora protesta, na skupu dela opozicije u centru Beograda nazvanim „Srbija protiv nasilja“ dao je skandaloznu izjavu.

Paradoksalno, na skupu „protiv nasilja“ slao je poziv na nasilje!

 –  To je jedan od njihovih najostrašćenijih botova, ne znam šta bih trebalo da kažem. Danas sam zamolio istinski iskreno kao predsednik Republike, ne kao predsednik SNS, ljude da ne organizuju ovako nešto, ne zato što sam bio uplašen i ugrožen, već zato što sam smatrao da je loše za zemlju. Uvedena je praksa da se na najbrutalniji način igraju osećanjima ljudima. Ja ću pokazati i dostojanstvo i pijetet prema porodicama žrtava brutalnih zločina. Od svih predloga sve se svelo na suvu politiku. Sve se svelo na ukinite Hepi i Pink i svi podnesite ostavke. Očekivao sam nešto ozbiljnosti i odgovornosti. Negde sam znao da toga neće biti. Tragedije se dogode u sredu i četvrtak, a vi se već u petak dogovorite da pravite skup u nedelju, dok im neko ne kaže da je Dan žalosti. Kad nemate svoje planove i ideje, gledate da koristite spoljne događaje“.  objasnio je predsednik na Hepi televiziji povodom protesta koji nije trebalo da se održe u ovim nemilim trenucima, a potom je istakao kako gleda na sve gnusnije optužbe na svoj račun, ali i pretnje koje sve češće oseća na svojoj koži.

  • To je modus operandi. Isti su vlasnici, ili imaju saradnju sa Junajted medijom, ovog našeg kriminalca što je hteo da pljačka Srbiju. I onda oni objave, pa naši preuzimaju. Zašto bi neki običan čovek u Srbiji znao kakvi su odnosi ovog našeg tajkuna sa Jutarnjim listom, Indeksom, Kliks.ba. Pa kažu vidi šta piše u regionu. Pa ne piše u regionu, to piše ista ruka – kazao je on.Reći će da Brkić nije lider. Nije, ali je ideolog. Od njega su prepisivali priče od Jovanjice do svega drugog. Svaku laž su smatrali za suštu istinu. Kažu da ispred Skupštine nije bilo ni šest hiljada, a u šetnji maksimalnih devet. Nemojte da mislite da sam toliko glup, da ne vidim šta se dešava i ko su organizatori. Nije Vučić ispao budala, nego ste vi ispali neznalice. Našli klinca 2001. godište da nosi majicu generacije 88. Kakve on ima veze sa tom generacijom, ili sa Sopotom. Znate kako deca to rade. Da bi podržavali Hitlera. „E moj deda je upravo napunio 88 godina“. Pa kažu da je to baba napravila za dedu. Ali, to vam sve pokazuje, kada morate tako nategnute priče da pravite. To kao sa Ješićem, da sam nosio pušku iznad Sarajeva. A ja sam to demantovao hiljadu puta. Evo vidite, nosio sam stativ, nigde puške nema. Izbegavam da razgovaram s majkom kad su ovakvi dani- istakao je predsednik i dodao da je reč o patološkim lažovima, i zapitao je zašto je Vučić glavna vest danas.

 

  • Kada su kod nas Plenković ili Milanović glavna vest? Šta mislite zašto? Pa biće da nešto dobro radim za svoju zemlju. Neće biti da se brinu za sudbinu Srbije, biće da nešto dobro radim. Mene to samo dodatno motiviše, kao i ovoga koji mi psuje majku i poziva na ubistvo. Ali to morate da istrpite. Zamislite, pozovete na protest protiv nasilja i pušaka, a pominjete puške i ubijanje, i to vam je politika. Ja sam znao da to veze sa nasiljem nema.

Vučić  je dodao da će OŠ „Vladislav Ribnikar“ biti obnovljena, u šta će biti uloženo 7.000.000 evra. Navodi i da je moguće uvesti i KD vrata, ako će se roditelji i učenici osećati spokojnije.

„Čak i kada nije najbolje rešenje, ako će to da ih umiri, nije problem, uradićemo to. Mali je to novac, imajući u vidu korist, miran san, odlazak na posao dok ti je dete u školi. Nije problem, uradićemo. I spremni smo da saslušamo sve predloge, i udruženja i stručnjaka. Mislim da je to mnogo veća pošast, zbog onoga što nas čeka u budućnosti“.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter