Izvor: BSC happy portal
08.05.2023 u 21:46
0

PREDSEDNIK VUČIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Oni hoće da uđu u školu i slikaju mrtvu decu, svađaju se sa policajcima, kažu: „Ko ste vi?“

Široki auditorijum je večeras uz Hepi televiziju i predsednika Vučića...

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom medijskog istupanja u emisji „Ćirilići“ na Hepi televiziji govorio je o nikad težoj situaciji sa kojima se kao nacija suočavamo, lažnim informacijama, ali i merama koje će se u rekordnom roku biti implementirane za dobrobit svih građana.

(UŽIVO) PREDSEDNIK VUČIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: „Na najbrutalniji način igraju se osećanjima ljudi…“

Autor i vodilje Milomir Marić spomenuo je i spekulacije koje su se pojavile na socijalnim platformama da je emisija snimljena jutros, a da je predsednik tada napustio zemlju.

Vučić  je o čoveku iz Švajcarske koji je plasirao neistinu veoma koncizno rekao, bez previše razmišljanja.

„To je jedan od najostrašćenijih botova“.

Potom se osvrnuo i na sve neistine koje možemo čuti prethodnih dana, a tiču se tragedija kojim smo s bolom svedočili.

  • To je kampanja neistine krenula istog časa, kao što je i ova laž da je Vučić napustio Srbiju, kako se uplašio. Moja obaveza je da ne bežim od problema i teških tema. Najveći masakr se dogodio u Norveškoj, a nećete mi reći da je Norveška nedemokratska zemlja. Vi ste u šoku, kao ova priča da je Vučić napustio Srbiju. Pa, kažu da je tako kada imate siromašnu decu, pa se bore za opstanak, pa izgube živce. Onda sam izašao na konferenciju za novinare, pošto ne želim da se skrivam, kao što su mnogi to uradili. I kada demantujem neistine, pritom nisam rekao koliko stvarno zarađuju roditelji maloletnog ubice, onda kažu pa što si iznosio podatke. Oni hoće da uđu u školu i slikaju mrtvu decu, svađaju se sa policajcima, kažu: „Ko ste vi?“. Moramo da nađemo rešenje, ako hoćemo da decu zaštitimo. – rekao je predsednik na Hepi televiziji, a potom je pušten i snimak koji je zaledio građane, pretpostavlja se da ga je gledao učenik OŠ „Vladislav Ribnikar“ pre nego što je počinio masakr.

Predsednik ističe da se u Nemačkoj mreže koje ne sklanjaju govor mržnje kažnjavaju sa milionima evra.

  • Kada bi kod nas to bilo, rekli bi da sprovodimo cenzuru. Ali videćemo šta ćemo da uradimo, morao bi svaki drugi tvit da se sklanja. Samo hoću da kažem ljudima, ovaj snimak koji će biti prikazan je objavljen na jednoj društvenoj mreži. Dečak ili monstrum ubica je bio pratilac ovog profila, neka ljudi pogledaju pa sami prosude. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter