Izvor: HappyBSC
21.12.2020 u 08:22
0

ANA BRNABIĆ O VAZDUHU: Beograd nije jedan od najzagađenijih gradova

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da Beograd nije jedan od najzagađenijih gradova, ali i da je problem zagađenja vazduha višedecenijski i da je vlada počela da radi na tome.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK: Pada broj obolelih!

UZDRMAO SVET: Rusija da izvrši preventivni NUKLEARNI NAPAD na SAD i EU!

POČELO PUNJENJE SRPSKOG DELA „TURSKOG TOKA“! Gas kreće od 1. januara!

HOROR! U ovoj zemlji morate da pošaljete SMS policiji kada izlazite iz kuće!

Brnabić je sinoć objasnila da Beograd nema dovoljno mernih stanica, poput drugih gradova Evrope, ali da je vlada počela da investira u tu oblast.

– Sve probleme rešavamo, uključujući i ovaj. Postavili smo kamen temeljac za još jedno postrojenje za odsumporavanje u termoelektrani Nikola Tesla, što je investicija od 187 miliona evra. Postrojenje za odsumporavanje u bloku A je već u toku, biće gotovo do početka 2023. godine. Kostolac smo završili. To su sve skupe investicije, od preko 600 miliona evra – rekla je Brnabić.

Ona je kao jedno od tri najbitnija poglavlja na putu ka EU izvdvojila i poglavlje 27, koje se odnosi na zaštitu životne sredine.

PROČITAJTE JOŠ…

PUTIN SE OBRATIO OBAVEŠTAJCIMA! Dao im je samo jedan zadatak!

ISPOVEST LJUDI SA SRPSKE GRANICE, ČEKAJU SATIMA: Vređa nas naziv ‘Gastarbajter’

I FRANCUSKA ZABRANILA LETOVE IZ BRITANIJE! Svi se boje novog soja korone!

KORONA BILANS U REPUBLICI SRPSKOJ: Preminulo 18 osoba!

– Za mene postoje tri ključna poglavlja. Jedno je najteže-35 koje se odnosi na dijalog Beograda i Prištine, najkompleksnije je 23 koje se odnosi na vladavinu prava, a najskuplje je 27, koje se odnosi na životnu sredinu – rekla je Brnabić.

Predsednica vlade je najavila i da će do kraja godine na Koridoru 10, odnosno na autoputu „Miloš veliki“, biti pustena u rad tri punjača za električna vozila.

– Time želimo da postanemo deo panevropske mreže puteva i stimulišemo ljude da koriste električne automobile, a strance da znaju da mogu da prolaze sa svojim električnim vozilima kroz našu zemlju – rekla je Brnabić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter