Izvor:
31.07.2017 u 15:53
0

APEL ZA BEOGRAĐANE: Vodovod porućuje da racionalnije trošimo vodu!

Beogradski vodovod apelovao da se voda za piće namenski koristi, ukazavši da je u rubnim delovima grada potrošnja vode od tri do šest puta veća od uobičajne

Apelujemo na sve sugrađane da savesnim i odgovornim odnosom, racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda, navelo je u saopštenju to javno komunalno preduzeće.

Beogradski vodovod je naveo i da je blagovremeno obavio sve pripremne radove kako bi spremno dočekao letnji period i da nastoji da maksimalnim angažovanjem svih kapaciteta obezbedi dovoljno vode za sve gradjane.

Podseća se da se voda iz sistema beogradskog vodovoda, na osnovu gradske Odluke o prečišćavanju i distribuciji, može koristiti za piće, pripremanje hrane, kao i održavanje lične i higijene domaćinstva.

Upozorava se i da navodnjavanje i zalivanje zemljišta, punjenje, bunara i bazena, polivanje i hlađenje pločnika, terasa i dvorišta, pranje vozila, predstavljaju nenamensku i neracionalnu potrošnju vode za piće.

Izvor/ Informer.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter