Izvor: Tanjug
27.07.2021 u 12:32
0

BEZBEDNOST NA ADI CIGANLIJI NA VISOKOM NIVOU: U smeni dežura do 60 spasilaca, ali poštujte pravila!

Bezbednost na Adi Ciganliji je na visokom nivou, a na tom kupalištu u smeni dežura od 40 do 60 spasilaca na 32 osmatračnice – izjavio je danas gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i naveo da su na raspolaganju i četiri skutera za intervencije, kao i tri ekipe Hitne pomoći.

VAŽNO:

VLADIMIR LUČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Telekom Srbija je lider u regionu, ali to nije krajnji cilj!

EKSLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“! Tomo Kovač: „Incko je dobio od Bakira 2 miliona evra!“

VULIN: Napadi na Vučića i mene imaju uzrok, ali i IDENTIČAN PLAN SPROVOĐENJA!

DAČIĆ: Inckov potez je iritantan i uperen protiv srpskog naroda

On je rekao da spasioci prolaze obuke, da imaju sertifikate i određeni broj sati teorijske i praktične nastave.

– Obučeni su i znaju da pruže hitnu medicinsku pomoć ljudima kojima je to potrebno. Tokom leta, radnim danima na Adi Ciganliji ima oko 50.000 ljudi, a vikendom i do 100.000 ljudi – kazao je Radojičić, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Plaže Savskog jezera su desetu godinu zaredom nosilac najvišeg međunarodnog priznanja “Plava zastava“ koje se dodeljuje na osnovu ispunjenosti kreterijuma iz oblasti kvaliteta vode i opšte bezbednosti na kupalištu.

Prema rečima gradonačelnika, kvalitet vode na Adi Ciganliji se redovno kontroliše i na visokom je nivou, kontroliše se redovno zbog čega, kaže, 10 godina zaredom to kupalište dobija “Plavu zastavicu“.

– Podvodna vegetacija se redovno kosi, naročito u delovima koji su predviđeni za plivanje – naveo je Radojičić.

Apelovao je na mlade da poštuju pravila na kupalištima, kao i na roditelje da posebno obrate pažnju na svoju decu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter