Izvor: Novosti
19.01.2024 u 22:18
0

DIRLJIVA SCENA U ZAVEJANOM BEOGRADU: Poruka u snegu raznežila sugrađane (FOTO)

Posle pada temperature tokom dana, kiša je polako prešla u susnežicu, da bi u popodnevnim časovima u većem delu Srbije počeo da pada sneg i formira se beli pokrivač.

Iako je to uticalo na saobraćaj, pa su neprilagođena vožnja ili vožnja bez zimskih guma i lanaca već počeli da uzimaju danak, padavine ne prestaju. Sneg veje, na veliku radost najmlađih, koji će već koliko sutra da uživaju u zimskim radostima.

Zabeleo se i Beograd, koji je ove večeri zaista postao beli grad. Sigurno je da beli prekrivač nekome smeta, ali je jednom Beograđaninu dobro poslužio. Ispred Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, nastao je natpis ovekovečen sa prozora bolnice.

– Volim te sine.

Tri reči, jedna kratka rečenica, sadrže svu ljubav sveta. Da li je ovu poruku punu emocija zabeležila majka, ili neko drugi, ne znamo. Ali u svakom slučaju želimo od sveg srca ovom ocu da što pre bude sa svojim sinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter