Izvor:
05.09.2017 u 15:54
0

GRAD BEOGRAD PRODAJE DEPO: Početna cena kompleksa od 4.316 kvadrata – 4.078.620 evra!

BEOGRAD – Grad Beograd objavio je danas prodaju kompleksa Depo u Bulevaru Kralja Aleksandra 142, po početnoj ceni od 4.078.620 evra.

Reč je o objektima sa pripadajućim zemljištem, ukupne površine 4.316 kvadratnih metara. Pravo učešća u postupku javnog nadmetanja imaju sva fizička i pravna lica koja do 5. oktobra ove godine dostave potpune prijave, a zainteresovani ponuđači su u obavezi da uplate i depozit od 407.862 evra, piše u oglasu.

U oglasu se navodi i da se na postojećem objektu 4, u kompleksu Depoa, u kome se nalazi trafo i ispravljačka stanica, iz koje se tramvajska kontaktna mreža napaja električnom energijom, uspostavlja "pravo službenosti" u korist Grada Beograda.

Ovo odredba znači da vlasnik nepokretnosti ima pravo da na određeni način koristi susednu nepokretnost ili da zahteva od vlasnika susedne nepokretnosti da se uzdrži od "određenog ponašanja", a detaljnije se definiše ugovorom.

U slučaju Grada Beograda, "pravo službenosti" uspostavlja se na neodređeno vreme, bez naknade, a obaveze kupca i grada u vezi sa ovim biće regulisane ugovorom.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je ranije da je na lokaciji Depoa, površine 4.316 kvadratnih metara, dozvoljena gradnja poslovno-stambenog kompleksa.

TC Depo izgoreo je u požaru 2014. godine, i od tada ovaj kompleks nema namenu.

Kurir
Foto: Twitter/LedeniChika

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter