Izvor:
09.01.2018 u 14:32
0

IZA BEOGRAĐANA RELATIVNO MIRNA NOĆ: Muškarac povređen u udesu u Borči, asmatičare mučile tegobe!

Jedan muškarac lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila tokom noći u beogradskom naselju Borča, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Do nesreće je došlo u 20.45 časova u Grgetečkoj ulici, a povređeni muškarac (61) je odbio pregled.

Hitnoj pomoći sinoć je u 20.34 časova MUP prijavio da je došlo do udesa u Avalskoj ulici u Železniku, ali nadležna ekipa nikog nije zatekla na licu mesta.

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 84 puta, od kojih osam na javnom mestu, a najviše su se javljali astmatičari zbog teškoća s disanjem, kao i osobe obolele od maligniteta.

U Beogradu se juče tokom dana dogodilo šest saobraćajnih nesreća, u kojima nije bilo teže povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 137 puta, od kojih 35 na javnom mestu, dodala je Macura.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen/Pavle Mirkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter