Izvor:
11.01.2018 u 14:00
0

NOĆ U BEOGRADU: Dve saobraćajne nesreće, na uglu ulice Gavrila Principa i Balkanske teško povređen muškarac!

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno kad je reč o intervencijama Hitne pomoći, ali su se dogodile dve saobraćajne nezgode pri čemu je na uglu ulica Gavrila Principa i Balkanske teško povređen muškarac, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac, star 62 godine, višestruke povrede sa gubitkom svesti zadobio je u 20:08 sati u svojstvu pešaka, nakon čega je prevezen na VMA.

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se u 19:27 sati u Vojvođanskoj ulici kod broja 346 u Surčinu, gde je povrede glave i ruke zadobio 35-godišnji muškarac i, takođe, prebačen na VMA, koja je bila dežurna.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala 87 intervencija od kojih 10 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika javljale su se sve grupe.

Juče su, prema njenim rečima, zabeležene 143 intervencije Hitne pomoći od kojih 44 na javnom mestu, uključujuhi požar u Ulici Milorada Jovanovića i pet saobraćajnih nezgoda među kojima nijedna nije bila s teškim traumama.

Izvor: Blic
Foto: YouTube Printscreen/Pavle Mirkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter