Izvor: kurir
11.01.2021 u 07:40
0

NOĆ U BEOGRADU: Hronični bolesnici najviše tražili pomoć

Nrema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla relativno mirno.

Dežuralo je 20 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 85 puta, od čega na javnim mestima 10 intervencija bez teže povređenih.

Kako je rečeno, i tokom protekle noći je bilo manje interkliničkih transporta kovid pacijenata, kao i manji broj intervencija zbog moguće infekcije korona virusom.

Kao i svake noći, bilo je dosta poziva hroničnih bolesnika: javljali su se hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, Beograđani sa akutnim zdravstvenim problemima, ali i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter