Izvor: tanjug
10.09.2021 u 07:15
0

NOĆ U BEOGRADU: Povređen motociklista i hitno prevezen u Urgentni centar!

U saobraćajnoj nesreći u Radničkoj ulici sinoć je jedna osoba teže povređena, a prema informacijama iz Hitne pomoći tokom noći je bilo više interkliničkih transporta kovid pacijenata.

Kako je  rečeno u Hitnoj pomoći, u 19.36 u Radničkoj ulici kod mosta na Adi teže je povređen motociklista i on je prebačen u Urgentni centar, a nešto kasnije, u 20.25 u ulici Patrijarha Dimitrija kod okretnice, dve osobe su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći i prevežene su takođe u Urgentni centar.

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ U BEOGRADU: Povećan broj poziva sa sumnjom na korona virus!

U toku noći dežuralo je 20 medicinskih ekipa, bilo je ukupno 106 poziva, od toga 18 intervencija na javnom mestu, a zabeležen je povećan broj interkliničkih transporta kovid pacijenata, čak 33, i osam transporta do Infektivne klinike i trijažnog centra u KBC Zemun.

PROČITAJTE JOŠ: LANČANI SUDAR U BEOGRADU: Ima povređenih!

U većem broju su se javljali i hronični srčani bolesnici zbog bola u grudima, hipertenzičari, astmatičari, ali i oni koji su pozivali zbog simptoma prehlade i kovida.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter