Izvor:
27.02.2018 u 14:42
0

NOĆ U BEOGRADU: Sinoć u glavnom gradu jedan udes, lakše povređen muškarac!

Hitna pomoć je noćas imala 103 intervencije, od kojih 18 na javnom mestu, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povrđen muškarac, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Do te saobraćajne nezgode je došlo u 19.07 na Novosadskom putu kod uključenja na autoput, a muškarac je usled toga zadobio ogrebotine na licu. On je na licu mesta primio medicinsku pomoć.

Za pomoć su se noćas najviše javljali astmatičari, rekla je Macura.

Juče u toku dana Hitna pomoć je zabeležila 121 intervenciju od kojih 47 na javnom mestu i sedam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo težih povreda.

Vozila su se otežano kretala u Čukarici, Železniku, Sremčici i Paliluli, dok se u malo dalji Ripanj lako stizalo, primetila je Macura.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter