Izvor:
16.04.2017 u 12:56
0

NOĆ U BEOGRADU: U nesreći na Trgu Nikole Pašića povređena devojka!

Beogradu se protekle noći dogodila jedna saobraćajna nezgoda, a u njoj je lakše povrede sa istegnućem vrata zadobila 29-godišnja ženska osoba, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do te nezgode je došlo na Trgu Nikole Pašića kod Skupštine u 22:04 sati, a povređena ženska osoba je nakon toga prebačena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 123 intervencije od kojih 13 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se za pomoć javljali astmatičari, osobe s bolom u grudima i stomaku kao i sa sumnjom na šlog, ali je bilo i slučajeva alkoholisanih i osoba s raznim povredama.

Tokom jučerašnjeg dana, navela je Macura, zabeleženo je 111 intervencija Hitne pomoći od kojih 35 na javnom mestu, a nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter