Izvor: Tanjug
01.07.2023 u 07:10
0

NOĆ ZA NAMA: DEVOJČICA UDARENA na pešačkom prelazu, OBOREN motociklista

U Beogradu je sinoć u 22.50 automobil udario dete na pešačkom prelazu u Ulici Džordža Vašingtona, dete je zadobilo lakše povrede i kolima Hitne pomoći prevezeno u dečju kliniku u Trišovoj, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Beogradske ulice sinoć u 20.55 oboren je motociklista. Ekipa Hitne pomoći je došla na lice mesta, ali je vozač motocikla odbio lekarsku pomoć.

Tokom noći su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći plus jedna pedijatrijska, a intervenisale su ukupno 108 puta, od čega su 24 intervencije obavljene na javnim mestima. Više alkoholisanih osoba prevezeno je na odeljenje toksikologije VMA.

PRONAĐEN JOŠ JEDAN LEŠ: Beživotno telo muškarca nađeno u Novom Sadu

Kao i svake noći u velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari, astmatičari i osobe sa pshijatrijskim problemima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter