Izvor: Alo.rs
02.07.2023 u 07:30
0

NOĆ U BEOGRADU OBELEŽILE SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Teško povređeno dete kod Pravnog fakulteta

Automobil je sinoć oko 21.21 sat oborio dečaka od 12 godina, koji je vozio električni trotinet u Ulici Starine Novaka, kod Pravnog fakulteta.

Dečak je sa politraumama prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, rekao je dežurni lekar Hitne pomoći.

U 21.17 u Ulici patrijarha Pavla, muškarca starosti 30 godina je oborio automobil na pešačkom prelazu. Nakon pružene prve pomoći na mestu udesa, povređeni čovek je sa povredama glave i potresom mozga prevezen u Urgentni centar.

U ranim jutarnjim časovima, u 02.13, na autoputu u pravcu Zagreba kod Geneks kula na Novom Beogradu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su tri osobe lakše povređene.

Prema rečima dežurnog lekara, noćas su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 122 puta, od toga 18 intervencija je bilo na javnim mestima.

Tokom protekle noći nije bilo tuča ni sličnih incidentnih situacija sa povređenim učesnicima, samo veći broj alkoholisanih koji su voženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

U velikom broju su se javljali hronični bolesnici, psihijatrijski bolesnici, hipertenzičari i astmatičari.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter