Izvor: Tanjug
04.07.2023 u 07:06
0

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Više saobraćajnih nezgoda tokom noći

Na Zrenjaninskom putu je sinoć u saobraćajnoj nesreći teže povređena žena, a pored ove, bilo je još šest saobraćajnih nezgoda tokom noći, rečeno je u Hitnoj pomoći.

BAHATI MLADIĆ DIVLJAO BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Teška saobraćajna nezgoda kod Geneksa

Sinoć u 22:02 časova, žena (20), kao pešak teže je povređena u udesu na Zrenjaninskom putu kod OMV pumpe i ona je prevezena u Urgentni centar. U još šest saobraćajnih nezgoda nije bilo teže povređenih osoba.

Ekipe Hitne pomoći imale su noćas 101 intervenciju, od toga 25 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i psihijatrijskih bolesnika, kao i manjih tuča.

Tokom noći za pomoć su se javljali najviše hronični bolesnici, astmatičari i hipertenzičari, kao i onkološki i srčani pacijenti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter