Izvor: Tanjug
22.05.2020 u 17:05
0

OBNOVLJEN VRTIĆ „PETLIĆ“ Za mališane 50 miliona dinara

Zamenik gradonačelika Beograda Goran Vesić obišao je danas rekonstruisani vrtić „Petlić“ na Petlovom brdu u opštini Rakovica.

Sredstvima grada na u vrtiću je postavljena nova elektroizolacija, popravljen je krov, zamenjene su vodovodna i kanalizaicona mreža, a izgrađeni su toaleti i obnovljene dečije sobe, kuhinje i sobe za vaspitače, a ulaganje je vredno 50 miliona dinara.

– Naš sledeci korak u Rakovici je vrtić na Sunčanom bregu, koji će pokrivati Miljakovac 3 i Sunčani breg. Građani mogu da očekuju da će u narednom periodu i narednim godinama tamo biti izgrađen vrtić koji je više nego neophodan, što će dodatno poboljšati kvalitet života na Sunčanom bregu, koji do pre nekoliko godina nisu imali ništa. Ni kanalizaciju, ni uređene ulice, javni prevoz… Kao da su živeli u srednjem veku. Poslednjih nekoliko godina to se promenilo – rekao je Vesić.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

KAO DA VAM JE IŠČUPAN DEO TELA Na današnji dan preminulo 12 banjalučkih beba

NOLE SLAVI 33. ROĐENDAN! „Imao je deset godina, odradili smo jedan trening i bio sam šokiran!“ (VIDEO, GALERIJA)

ČETIRI GODINE OD ODLASKA VELIKANA Bata Živojinović, nepobedivi Valter

SESTRE SA INFEKTIVNE, SRPSKE HEROINE Kinezi snimili dokumentarac o našoj borbi sa koronom! (VIDEO, GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! NAJBOLJI SRPSKI TRAVAR SA TARE: Ovo je vekovni recept za polipe! (VIDEO)

Dodao je da politika znači poboljšavati uslove života ljudi, a ne znači samo velike projekte.

– Ovo je najbolji dokaz šta znaci realna konkretna politika. Politika je dobra samo ako je dobra za ljude. Kada ljdui vide da su grad i opština uložili nešto za njihovu decu, jasno je da je ta politika dobra – zaključio je Vesić.

Vesić je obnovljeni vrtić obišao u prisustvu državnog sekretara MUP Miroslava Miličkovića, gradskog sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Slavka Gaka, predsednika gradske opštine Rakovica Vladana Kočića i direktorke predškolske ustanove „Rakovica“ Radmile Anđelković.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter