Izvor:
22.12.2019 u 15:01
0

OPŠTINA PALILULA PODELILA BESPLATNE PAKETIĆE MALIŠANIMA „Zimska čarolija“ donela osmeh na lice 8.OOO mališana

Više od 8.000 mališana sa opštine Palilula dobilo je danas novogodišnje paketiće na manifestaciji "Zimska čarolija" koju je organiziivala ta opština.

Najmlađe Palilulce u hali "Aleksandar Nikolić" zabavljali su Deda Mraz, animatori, iluzionisti, klovnovi…

Manifestaciji je prisustvovao i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je rekao da ta opština tradicionalno obeležava Novu godinu i organizuje podelu paketića za najmlađe sugrađane.

– Veliko je zadovoljstvo videti danas punu halu "Aleksandar Nikolić". Nema veće satisfakcije nego kad vidite dečije osmehe, kao i njihove zadovoljne roditelje o kojima brinu Opština, Grad i Republika, rekao je Jovičić novinarima.

Dodao je da opština Palilula cele godune organizuje niz akcija za najmlađe, od dodele bebi kolica do različitih radionica, kao i da putovanjima nagrađuje najbolje studente.

– Želimo da ulažemo u mladost i pošaljemo snažnu poruku koliko su nam važne buduće generacije. Najvažnije je da svake godine delimo sve veći broj paketića što govori da se borimo protiv bele kuge i da sačuvamo našu zemlju i da imamo kome da je ostavimo u nasleđe, naglasio je Jovičić.

Mališani i njihovi roditelji uživali su u bogatom zabavnom i kulturno-umetničkom programu u okviru kojeg su nastupili mali hor Osnovne škole "Vasa Pelagić", KUD "Dimitrije Koturović" i plesna grupa "Dance Station".

Izvor: Tanjug

Foto: telegraf.rs/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter