Izvor: BSC Happy portal/Fonet
16.04.2023 u 17:40
0

PREDIVNA VEST ZA RODITELJE: Šapić najavio besplatne vrtiće za svu decu na području Beograda!

Značajno je i da će Beograd nastaviti da povećava svoje kapacitete gradnjom novih vrtića i ubacivanjem u sistem grada privatnih vrtića koji ispunjavaju te uslove, najavio je Šapić.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je da će od 1. septembra vrtići u Beogradu biti besplatni za svu decu.

NOĆNI PREVOZ U BEOGRADU BIĆE POTPUNO BESPLATAN! Šapić: „Ko god noću izlazi, neće morati da plaća taksi!“

Grad Beograd je obezbedio novac za svu predškolsku decu, koja će biti subvencionisana sa 100 odsto, nevezano od toga da li idu u državne ili privatne vrtićerekao je Šapić u intervjuu za portal Pink.

Ta usluga strahovito mnogo košta, ali to ne znači da nije toga vredna, rekao je Šapić i istakao da je obezbeđen novac, bez obzira na to što je u poslednjih nekoliko godina gotovo dupliran broj dece, korisnika predškolskih usluga.

Mi smo to najavili prošle godine kad smo spremali budžet, znači, to je nekih 5.500 dinara, to će od sada Grad Beograd sve nadoknađivati. To je možda i najvažnija informacija za sve roditelje, rekao je gradonačelnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter