Izvor:
05.07.2018 u 06:45
0

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U 8 nesreća povređeno dete (10), trudnica, a u zoru žena stradala kod Autokomande!

Na auto-putu od Beograda ka Nišu jutros desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je nastradao pešak, dok su još dve osobe povređene, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako je kazao saradnik službe Hitne pomoći za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac, nezgoda se dogodila jutros oko 5 časova u blizini Hitne pomoći, a žena (31) je od zadobijenih povreda preminula, dok su povređeni muškarac (29) i žena (46) prevezeni na Vojno medicinsku akademiju.

Lutovac je dodao da je se u Beogradu prethodne noći desilo osam saobraćajnih nezgoda i da je ekipa Hitne pomoći imala mnogo intervencija.

Oko 1.45 na Bulevaru Kralja Aleksandra prijavljena je saobraćajna nezgoda, ali na licu mesta nije bilo povređenih.

Dete staro 10 godina povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 23.45 u Ulici Aleksandra Dubčeka i prevezeno je u Urgentni centar. Dve muške osobe stare 25 i 55 godina povredjene su oko 22.45 u Ulici

Vodovodska, dok su još dve muške osobe stare 25 i 28 godina povređene oko 22 u nezgodi koja se dogodila u Ulici Cara Dušana u Zemunu i svi su voženi na VMA.

Na auto-putu ka Šidu oko 21.20 desila se nezgoda u kojoj je povređen muškarac (40) i on je prevezen u Kliničko bolnički centar Bežanijska kosa.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter