Izvor: Tanjug
17.09.2021 u 14:47
0

VAŽNO! Mirijevo i delovi Palilule do sutra BEZ GASA

Zbog radova na rekonstrukciji dela distributivnog gasovoda gradske mreže u Beogradu, bez gasa će do subote u 18 časova ostati kupci iz kategorije domaćinstva u Mirijevu, Karaburmi, Staroj Karaburmi i drugim delovima Palilule, saopštio je Srbijagas.

Bez gasa će ostati i toplane „Mirijevo“ i „Dunav“, kao i „Fabrika hartije Ada Huja“, „GSP Karaburma“ i „Kryogas Palilula“.

PROČITAJTE JOŠ:  VAŽNO! Pojedine beogradske opštine ostaju bez struje u ponedeljak

U navedenom periodu će doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za potrošače na distributivnom sistemu niskog pritiska na distributivnoj mreži Srbijagas i Beogas d.o.o. Beograd.

Srbijagas moli potrošače u tom delu Beograda da imaju razumevanja za navedene radove.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter