Izvor:
11.12.2017 u 16:28
0

VUČIĆ ODLUKU PREPUŠTA GRAĐANIMA: Borba za Beograd neće biti jednostavna!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da borba za Beograd neće biti jednostavna, za SNS će, kaže, biti teška, ali će biti ozbiljna opozicija svima koji su već jednom urušavali grad.

– SNS će svakako biti ozbiljna opozicija vlasti Ðilasa, Šapića i svih ostalih koji su već jednom urušavali grad. Neće ta borba biti jednostavna. Za nas će biti teška, a verovatno gubimo, ali nećemo dozvliuti da se rezultati rada ne vide i onda neka građani odluče – rekao je Vučić

On je podsetio da je Dragan Ðilas ostavio ogromne dugove Beogradu. Ocenio je da je Ðilas svakako mnogo uspešniji i ozbiljniji i obrazovaniji od Šapića, koji je, kaže, tukao ljude za Ðilasov račun, u Ralji, na primer.

Vučić je rekao da SNS neće dozvoliti da se rezultati rada aktuelne vlasti u Beogradu ne vide, pa neka na osnovu njih građani odluče.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter