Izvor: Happy BSC
20.02.2024 u 17:15
0

DOBAR I VAŽAN RAZGOVOR SA ŠARL MIŠELOM: Vučić vodio telefonski razgovor sa predsednikom ES

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom.

– Dobar i važan razgovor sa Šarlom Mišelom o odnosima Srbije i EU, situaciji na KiM, perspektivama za ubrzanje našeg evropskog puta, kao i o realizaciji EU Plana za rast Zapadnog Balkana.

Ponovio sam posvećenost Srbije nastavku reformskog i evrointegracionog procesa i izrazio očekivanje da ćemo u narednim mesecima biti u prilici da napravimo nove korake na putu ka punopravnom članstvu u EU.


Razgovarali smo i o EU Planu rasta za Zapadni Balkan koji bi trebalo da ojačana i približi naše ekonomije i društva, kao i o nastavku rada na važnim zajedničkim infrastrukturnim projektima koji doprinose boljem životu svih naših građana. – napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter