Izvor: informer
14.07.2021 u 16:17
0

200 MILIONA EVRA POMOĆI ZA PRIVREDNIKE! Skupština izglasala „kovid“ kredit!

– Skupstinski odbor za finansije dao je danas saglasnost za zaduživanje države od 200 miliona evra na ime podrške malim i srednjim preduzećima koja trpe posledice u poslovanju zbog kovida

Srbija će se za taj iznos zadužiti kod Evropske investicione banke.

PROČITAJTE JOŠ:

I DALJE VANREDNO U DEČANIMA! Zbog zatrovane vode desetine građana traži lekarsku pomoć!

SAD POMAŽE KBS-u U USAVRŠAVANJU OBAVEŠTAJNIH SISTEMA: Oprema vredna 190.000 dolara stigla na Kosovo

EKSLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Palma apelovao da Srbi idu na letovanje u Grčku, a ne u ovu zemlju!

NOVA STIMULACIJA ZA GRAĐANE SRBIJE?! Dobili smo 3.000 dinara, sada je Vučić najavio novu ISPLATU ZA VAKCINISANE!

– Kroz ovaj kredit obezbeđuju se nedostajuća sredstava za podršku privredi čije poslovanje je ugroženo epidemijskim prilikama preko Fonda za razvoj.

Tako će Fond za razvoj biti u prilici da odgovori na zahteve privrede koji su za epidemijskom finansijskom podrškom bili upućeni još prošle godine.

Deo novca iz kredita biće usmeren na preduzeća srednje tržišne kapitalizacije kako bi im se omogućilo ubrzavanje privrednih aktivnosti i rast.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter