Izvor:
04.08.2017 u 12:35
0

AKO KREĆETE NA PUT, OČEKUJTE GUŽVE: Zbog vikenda pojačan saobraćaj!

Na naplatnim rampama, auto-putevima i frekventnijim putnim pravcima u Srbiji se danas očekuje pojačan saobraćaj s obzirom da je poslednji dan u nedelji u letnjoj turističkoj sezoni, saopštio je jutros AMS S.

Pojačanom saobraćaju doprinosi i veliki broj stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju.

Kako se očekuje veći broj vozila na autoputevima, tako na pojedinim naplatnim rampama kao što su Sirig, Nais i Stara Pazova, može doći do dužih zadržavanja, a trenutna su od 5-10 minuta.

Tokom dana, do 17 časova zbog radova na sanaciji i asfaltiranju srednje (vozne) saobraćajne trake, na državnom putu I A reda broj 1, deonica od Jagodine do Batočine, u smeru Niš – Beograd, saobraćaj će se odvijati levom (preticajnom) kolovoznom trakom.

Na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom, na izlazu iz Srbije putnička vozila čekaju oko dva sata, saopštio je jutros AMS S.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su oko 30 minuta.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/Nethr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter