Izvor:
01.09.2017 u 16:58
0

Amerika u pripravnosti: POSLE URAGANA „HARVI“ STIŽE „IRMA“!

I američki i evropski prognostički modeli pokazuju da će tokom narednih dana Irma dodatno ojacati i proširiti se prema zapadu, a Nacionalni centar za uragane u SAD proglasio je četvrti stepen opasnosti od Irme koja se, iako je još uvek daleko, približava Karibima, prenosi Index.hr.

Američki meteorolozi govore kako je još uvek prerano reći u kojem će se smeru uragan kretati, a ako su prognoze koje su napravili tačne, meteorolog iz Kolorada, Džef Veber, smatra da bi uragan mogao pogoditi Bahame i obalu Severne Karoline. Evropski modeli predviđaju da će krenuti južnije i udariti na Floridu i države u Meksičkom zalivu.

tanjug.rs
Foto: Twitter/M A Nöthem, Twitter/NezavisneBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter