Izvor:
22.02.2018 u 16:26
0

AMSS: Danas zimski uslovi vožnje!

Vozače očekuju zimski uslovi za vožnju, a zimska oprema neohodna je na svim putevima u zemlji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Tokom dana očekuju se kiša i susnežica, a na severu i istoku zemlje sneg, uz povećanje visine snežnog pokrivača. Zbog snega na kolovozu, i mogućih manjih snežnih nanosa posebno u istočnim krajevima Srbije, vozače očekuje usporena vožnja.

Sneg nije uticao na prohodnost puteva, dobroj prohodnosti doprinele su i neprestane intervencije putara, ističe se u saopštenju.

Oprezna vožnja neophodna je u višim predelima Ivanjice, kao i na prevojima Popadija, Tresibaba i Čestobrodica. Zbog magle budite oprezni na području Zlatibora, Požege, Kopaonika i Crnog Vrha, a sa sumaglicom treba računati po kotlinama zapadne i južne Morave, pored

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter