Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 13:59
0

AMSS PORUČUJE: Usporen saobraćaj na pojedinim deonicama

 Auto moto savez Srbije saopštio je danas da se na puteviuma usporena vožnja očekuje samo na mestima gde se izvode radovi zbog kojih je režim saobraćaja izmenjen.

Od 27. do 30. septembra u periodu od 18 do 6 časova, izvodiće se radovi na uklanjanju postojećih i ugradnji novih dilatacionih spojnica na Pančevačkom mostu, u oba smera (ne u toku iste noći), a u zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka.

PROČITAJTE JOŠ:  U Srbiju stigao novi kontingent Fajzer vakcina

Danas do 18 sati biće obustavljen saobraćaj na delu državnog puta II A reda broj 209, deonica Beranovac – Goč, u naseljenom mestu Kamenica, zbog radova na proširenju puta, a alternativni putni pravac za vreme obustave je preko Vrnjačke Banje.

U noći između 27. i 28. septembra od 23 do 5 časova, izvodiće se radovi na montaži emisionog elementa, bežične telekomunikacione mreže provajdera mobilne telefonije na Obilaznici oko Beograda, zbog čega će se saobraćaj odvijati jednom saobraćajnom trakom, u smeru ka Bubanj Potoku.

Do 1. novembra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Vodanj – petlja Kolari, u zoni petlje Kolari, zbog čega će u zoni radova za saobraćaj biti zatvoreno uključenje prema Beogradu, dok će na levoj kolovoznoj traci auto-puta, smer Niš – Beograd, za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

PROČITAJTE JOŠ: Srbija na konferenciji o klimatskim promenama u Glazgovu

Do 5. oktobra, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza za saobraćaj će biti zatvorena petlja Smederevo (Ralja), na delu državnog puta I A reda broj 1, a u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe i saobraćaj će biti preusmeren na alternativne petlje – petlju Požarevac i petlju Kolari.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter