Izvor:
13.05.2017 u 23:30
0

AMSS: Više pažnje na putevima zbog čestih padavina!

Promene vremena sa čestim padavinama od vozača zahtevaju više pažnje i opreznosti za volanom, saopštio je večeras Auto-moto sagvez Srbije.

Zbog mogućih pljuskova opasnost od odrona je još uvek prisutna koji su najčešći na Ibarskoj magistrali između Kraljeva i Raške, dolinom Drine, ima ih na Ðerdapskoj magistrali, a treba biti oprezan u vožnji i kroz Sićevačku, Drensku i Grdeličku klisuru.

Na autoputevima je saobraćaj umerenog inteziteta, a na naplatnim rampama se trenutno ne čeka duže od par minuta za naplatu putarine.

Iz Javnog preduzeća Putevi Srbije podsećaju vozače na više strpljenja u vožnji nailaskom na deonice gde su radovi započeti, a posebnu pažnju potrebno je obratiti na bezbednost radnika i putara.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim

prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Na prelazu Bačka Palanka oko 10:30 došlo je do pada sistema, a propuštaju se samo vozila Evropske Unije.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter